Kakovostna montaža stavbnega pohištva
Image
We are Solustrid

Zaupajte montažo oken in vrat
izkušenim strokovnjakom

Naša ekipa zagotavlja visoko kakovostno montažo, skladno z vsemi tehničnimi zahtevami in energijsko varčno ter dolgotrajno brezhibno uporabo oken.
0

Let izkušenj

0+

Zadovoljnih Strank

0

Montiranih Oken

Kvaliteta na prvem mestu

Okna in vrata izdelujemo iz PVC profilov nemškega koncerna VEKA, ki je največji svetovni proizvajalec okenskih PVC profilov, njihovi izdelki pa sodijo v najvišji kakovostni razred.

Prihranek energije

Okna in vrata so izdelana iz materialov, ki jih je možno reciklirati, zaradi odlične toplotne izolacije pa z njimi varčujemo z energijo. Izbira kvalitetnih oken in vrat pripomore ki prihranku pri ogravanju.

Pripravimo vam brezplačno ponudbo za vaš projekt

Delo opravljamo izredno natančno in z največjim veseljem.
Image
Od ideje do izvedbe

PVC in ALU stavbno pohištvo

 • Montaža oken
  V oknih so IZO stekla 4/WARM/4 mm LOW-E polnjena s plinom in s prevodnim faktorjem Ug=1,0 W/m2K ali po naročilu tudi drugačna stekla. Okna so okovana z varnostnim okovjem WINKHAUS Pilot Basis – v srebrni barvi.
 • Vhodna vrata
  Nudimo vam bogat izbor vhodnih vrat izdelanih iz kakovostnih profilov priznanega nemškega proizvajalca VEKA.
 • Drsna in balkonska vrata
  Široka ponudba drsnih elementov, vrata za balkone, terase in vhodna vrata. Toplotna izolacija po DIN 4108 in EnEV, protihrupna zaščita VDI 2719 SSK, SSK II do IV in protivlomna zaščita po DIN ENV 1627-1630 do razreda odpornosti 2.
 • Senčila
  Za popolno udobje in estetski videz hiše poskrbijo senčila. Obstaja veliko vrst senčil, eno najbolj razširjenih pa so žaluzije. Glede na uporabnost poznamo NOTRANJE in ZUNANJE žaluzije, ki so primerne za vgradnjo tako na poslovne kot tudi stanovanjske objekte.
Image